Хіти тижня. "Вас на Донбассе не добили, так я буду тут вас пи*дить": Мережу розлютив водій маршрутки на Харківщині, який поконфліктував з бійцем АТО (фото)

Інцидент стався в місті Чугуєві Харківської області.

Нахабний водій маршрутки. Фото:FacebookВодій маршрутки грубо образив бійця АТО після того, як той відмовився давати в руки своє посвідчення учасника бойових дій. Інцидент стався в місті Чугуєві Харківської області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила харків’янка Ірина Білецька, інформують Патріоти України.

“Це той випадок, коли персонаж цей – клієнт для СБУ. Прошу максимальний репост. Нехай його знають всі! Мабуть, настав час упізнавати цю сволоту, не брати їх на роботу. Я б їх відразу висилала за поребрик, до Вови Путіна. Єдине, що приємне в цій історії, – так це реакція роботодавця. Не встигли ми зателефонувати – даний персонаж був звільнений. І величезне спасибі керівнику автостанції за його громадянську позицію“, – написала Білецька.

Вона опублікувала скріншоти зі скаргою бійця АТО. Судячи з листування, горе-водія звати Юрій. Він безпосередньо погрожував пасажиру, використовуючи нецензурну лексику, і намагався навіть спровокувати бійку. Також водій заявив, що “буде добивати тут тих, кого не добили на Донбасі”.

Після того як АТОвець звернувся в диспетчерську, агресивний водій зник з місця конфлікту. Однак, як повідомила Білецька, це не допомогло йому уникнути покарання у вигляді звільнення з роботи.

Під гнівними коментарями автор поста уточнила, що з такими “героями” завжди потрібно відразу ж розбиратися.

“Для початку потрібно з’ясувати його прізвище. І ретельно перевіряти всі автостанції. Фото цих героїв потрібно роздруковувати з текстом “Він образив захисника України”. І розвішувати на всіх зупинках маршруток, щоб такі, як він, стежили за мовою і дотримувались законів України. Їх потрібно вчити поважати військовослужбовців”, – написала вона.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...