Хіти тижня. Вчинок української журналістки у Ніцці рознервував росіян

Поведінку жінки російські дописувачі порівняли з антисемітизмом часів Гітлера.

Тетяна Висоцька / Фото: FacebookРосійських користувачів та російські ЗМІ глибоко обурив та рознервував пост української журналістки у соцмережі Facebook.

Українська журналістка, головний редактор сайту «Незалежне бюро новин» Тетяна Висоцька на своїй сторінці в Facebook розповіла, як відмовилася зіграти в Ніцці поруч росіянками. Жінка прийшла на пляж у останній день відпустки і хотіла провести останній день без конфліктів.

У коментарях під постом Тетяна уточнила, що росіянки, подивившись на неї, вирішили «начебто російська» і спробували поспілкуватися. Саме після цього жінка мовчки встала з шезлонга і пішла шукати інший. Її вчинок неприємно здивував російських користувачів Facebook.

Журналістку звинуватили у націоналізмі:

А російські ЗМІ крім того зазначають, що українська журналістка зареєстрована у соцмережі, забороненій в Україні та навіть відвідує сторінку:




Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...