Хіти тижня. Вчителька з Кривого Рогу вийшла заміж за довічно ув'язненого (фотофакт)

​У Кривому Розі пройшла незвичайна церемонія. Вчителька англійської мови з Ізмаїлу Одеської області вирішила вийти заміж за ув’язненого до довічного терміну.

Він вже 9 рік сидить за подвійне вбивство пенсіонерів, яких намагався пограбувати. Церемонія відбулася в СІЗО №3, передають Патріоти України з посиланням на 1tv.kr.

Молоді знайомі з дитинства, але потім практично не спілкувалися. Кілька років тому Богдан зрозумів, що Наталя - кохання всього його життя. Тому і вирішив одружитися. Вони разом служать в церкві.

Під час одруження молодята побачили один одного вдруге за останні роки. Тепер їм можна зустрічатися щомісяця не більше 4 годин, але раз в два місяці дозволено провести цілих 3 дні. Для цього в виправному закладі є окремі, платні кімнати з усіма зручностями. Новоспечене подружжя впевнено, з часом створять повноцінну сім'ю, а на волі виховають дітей.

Всього в Кривому Розі за 2016 рік зареєстрували три шлюби серед довічно ув'язнених. У нинішньому - стільки ж. Серед цієї кількості пар тільки одне розлучення.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...