Хіти тижня. "Від вас нічого не залишиться": На росТБ депутат Держдуми пригрозив українцям війною та розпадом країни (відео)

Громадський діяч Вадим Трюхан нагадав самовпевненому комуністу, що Україна - незалежна суверенна держава, яка дуже сильно змінилася із 1991 року і так просто поділити її на частини ні в кого не вийде.

Член КПРФ Леонід Калашников. Фото: РБК.

Голова комітету визнаної нелегітимною в Україні Державної Думи Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками, член КПРФ Леонід Калашников заявив, що якщо Україна стане осередком глобального військового конфлікту, то її чекає неминучий розвал. Свій загрозливий прогноз він озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Зокрема, зухвалим висловлюванням він відреагував на цитування українським громадським діячем Вадимом Трюханом статті співробітника Школи дипломатії та міжнародної торгівлі Паттерсона в Університеті Кентуккі Роберт Фарлі, в якій Україну називають однією з країн, де може розв'язатися третя світова війна.

"Україна і Північна Корея - це осередки, де може початися війна? Але невже ти не розумієш, Вадиме, що той, хто її викликає, цю війну, вони залишаться так само, як в Іраку та Лівії за кадром, а від вашої країни, на жаль, нічого не залишиться, як від Лівії, як від Іраку. Ось поляки відірвуть собі, вона сама розвалиться, угорці вже говорять, румуни", - сказав Калашников.

Однак Трюхан заперечив його самовпевнену позицію, і нагадав, що Україна - незалежна суверенна держава, яка дуже сильно змінилася із 1991 року. "Ви глибоко помиляєтеся, якщо думаєте, що з Україною буде те, що з Лівією, Іраком, з Афганістаном і так далі. Україна за 27 років стала державою, в Україні сформувалася політична нація, в України є армія, тому не думайте, що так просто можна прийти в Україну і знущатися над українськими солдатами", - звернувся він до російського опонента.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...