Хіти тижня. Відтягли четверо людей: На Полтавщині мати школяра жорстоко побила вчительку (відео)

Постраждалу без свідомості відвезли до лікарні, де їй діагностували струс мозку і вивих шийного суглоба.

Потерпіла Марина Знахаренко. Фото: скріншот з відео.

На Полтавщині в селі Скороходівка мати учня місцевої школи побила його вчительку Марину Знахаренко до непритомного стану, передають Патріоти України.

Точну причину своєї агресії нападниця пояснити не змогла: спочатку вона сказала, що її дитину побили у школі, а потім — що ця вчителька загравала з її чоловіком. Як пише місцеве видання "Коло", побиття відбулося просто після закінчення уроку. Мати учня прийшла посеред заняття, а після прохання вчительки зачекати — почала нецензурно лаяти педагога.

"Дружина цю жінку не знала. Каже їй, ідіть до класу, а діти нехай вийдуть, щоб вони все це не чули. Поки дружина повернулася, щоб дійти до вчительського столу, ця жінка вдарила її ззаду по голові. Марина втратила свідомість, а нападниця продовжувала бити її ногами і тягати за волосся", — розповів чоловік постраждалої Ігор Знахаренко.

Свідками побиття стали колеги Марини і діти. Постраждалу без свідомості відвезли до лікарні, де їй діагностували струс мозку і вивих шийного суглоба. Як передає канал "Україна", відтягувати неадекватну жінку від учительки довелося відразу чотирьом її колегам.

"Намотала моє волосся на свою руку. Я лежала на підлозі, вона мене била ногами. Потім я прийшла до тями, встала біля стіни. Вона взяла мене і почала бити головою об стіну", — переказала сама потерпіла.

Сином нападниці є хлопчик із затримкою психомоторного розвитку. Ігор Знахаренко стверджує, що жодних конфліктів у Марини з мамою дитини не було. Він каже, що за пару днів до події педагог зателефонувала нападниці, тому що хлопчик щодня носив одночасно всі зошити і підручники.

"Я вже потім звернувся в поліцію з питаннями. І лише згодом нападницю повезли на експертизу і виявили алкоголь у крові. За її словами, причиною стало те, що її дитина прийшла додому і поскаржилася на побиття у школі. Хоча на той час вона ще там і була. Друга причина — що нібито моя дружина дзвонила її чоловіку, але це цілковита брехня", — пояснив чоловік постраждалої.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...