Хіти тижня. Волочкова вляпалася в скандал у літаку (фото)

Балерина вирішила прихопити з собою десятки величезних букетів, подарованих їй після виступу в Краснодарі.

Волочкова знову викликала обурення. Фото: соцмережі.

Російська балерина Анастасія Волочкова потрапила в скандал в літаку, прямуючи з Краснодара в Москву. Пасажирів, які летіли разом з балериною, обурили порушення з боку Волочкової, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Дни.ру".

Балерина вирішила прихопити з собою десятки величезних букетів, подарованих їй після виступу в Краснодарі. За правилами цього авіаперевізника, в якості ручної поклажі понад норму пасажир може перевозити речі, якщо вони знаходяться при ньому: сумка об'ємом 40x25x20 см і букет квітів. Однак, балерина притягнула в салон лайнера цілий оберемок квітів, які були розміщені на сидіннях і багажних полицях.

Фото з літака поділилася сама Волочкова в Instagram. Букети вона назвала "головними пасажирами".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...