Хіти тижня. "Всё включено. Г...вно тоже": У мережі поділилися ганебним відео із російського курорту

Подібна ситуація спостерігається в Геленджику ще з 2001 року.

Здалеку Геленджик виглядає ідилічно... Фото: ЖЖ.

У російському курортному місті Геленджик у море спускають каналізаційні води, передають Патріоти України.

"Курорти Геленджика. Включено все. Навіть те, що краще було б вимкнути", - підписав під відео блогер Вуса Пєскова в Facebook.

Автор ролика показав, як посеред чистої води розливається на всі боки коричнева субстанція, що виділяє неприємні запахи. "Дивись, Геленджик. Прямо пляма, л**ном засмерділо. Так, це труба змиває всю х**ню туди. Дивись, чисте таке і хлоп. З усіх готелів сюди змивають всю хр*нь. Запах, смердота. Курорт, б**дь. Ванни з л**на", - сказав автор ролика.

У коментарях користувачі пожартували, що таке відбувається, тому що курортний збір у місті маленький. "Адже це чому таке відбувається? Тому що курортний збір маленький, всього 100 рублів. Ось піднімуть збір і буде все добре", "Чиновники все одно там не відпочивають, навіть Соловйов, і то в Італії купив собі будинок на озері Комо. Ну не тут же йому відпочивати посеред цього розлитого л**на".

Також у мережі зазначили, що подібна ситуація спостерігається в Геленджику ще з 2001 року. "Ми з дружиною спостерігали цей смітник ще в 2001 році, перебуваючи там на відпочинку, відтоді туди не їздимо", "Любить наш народ всяке л*йно, всяке л*йно любить наш народ..." Вася Обломов", - пожартували в мережі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...