Хіти тижня. Видворили на батьківщину: У Тернополі польський студент привселюдно спалив тризуб (фотофакт)

19-річний юнак навчався в одному з тернопільських вишів.

Поляк спалив тризуб у Тернополі. Фото: прес-служба СБУ.

У Тернополі студент з Польщі здійснив публічне спалення українського герба, за що Служба безпеки України зрештою ухвалила рішення видворити юнака за хуліганські дії, які можуть призвести до розпалювання національної ворожнечі. Про це повідомляє Управління СБУ у Тернопільській області, передають Патріоти України.

19-річний юнак навчався в одному з тернопільських вишів. Під час обіду в кафе студент помітив тризуб на стіні закладу та привселюдно спалив його у каміні. 12 березня правопорушника примусово повернуто на територію Польщі із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Спецслужба подякувала адміністрації закладу харчування та керівництву вишу за допомогу в розслідуванні обставин інциденту. Правоохоронці також опублікували кадри з камери спостереження хуліганських дій іноземця.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...