Хіти тижня. "Випала спочатку дівчинка. Вона ворушилася, а на неї нуль уваги": Свідки смертельної ДТП під Житомиром розповіли подробиці трагедії (відео)

Люди, які опинилися неподалік місця аварії, допомагали витягати з маршрутного автобуса пасажирів, що вижили.

Фото:скрін відео

Свідки масштабної аварії під Житомиром, в результаті якої 20 липня загинуло десятеро осіб, розповіли подробиці того, що сталося. Про це йдеться на сторінці "UA:Житомир" у Facebook, передають Патріоти України.

"Випала спочатку дівчинка, і вже потім маршрутка почала гальмувати. Однак на неї взагалі не звернули уваги. Дівчинка ще була жива, коли випала. Вона ворушилася, а на неї нуль уваги. А потім її просто накрили", - зазначила очевидиця трагедії.

За її словами, люди, які опинилися неподалік, допомагали витягати з маршрутного автобуса пасажирів, що вижили. Ще один свідок підтвердила, що маленька дівчинка не відразу померла. "Вона лежала і ворушилася трохи. Коли я їхала назад, я побачила вже багато трупів - десь вісім-дев'ять, за ними їхала швидка", - додала вона.

Як повідомлялося раніше, 20 липня на Житомирщині на 128 кілометрі траси Київ – Чоп зіткнулися маршрутка та вантажівка. У результаті щонайменше 10 людей загинули, серед яких двоє дітей.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно