Хіти тижня. "Их нравы": У Москві повія розгромила номер-люкс у готелі через "глибоку образу" (відео)

Відповідальним за погром залишився кавалер повії. До міліції на нього написали дві заяви: одну від готелю, іншу - від повії "за глибоку душевну образу".

Повія розгромила номер люкс. Фото: скріншот з відео.

Повія, яка прийшла в елітний готель з москвичем Єгором М., розгромила номер люкс і написала на чоловіка заяву "за глибоку душевну образу". Відео з'явилося в YouTube, передають Патріоти України.

В ніч на 22 листопада москвич Єгор запросив дівчину легкої поведінки провести ніч разом. Для цього він зняв номер за 23 тис. рублів (9,7 тис. гривень). Вечір починався добре, проте гості перебрали з алкоголем.

На відео з камер спостереження видно, як напівоголена дівчина ходила по коридору, а після - влаштувала скандал, переполошивши персонал. Тоді працівники готелю зайшли в номер, щоб розібратися в ситуації, і побачили справжній погром. На підлозі валялися розбиті пляшки і зламані меблі.

Відповідальним за погром залишився кавалер повії. До міліції на нього написали дві заяви: одну від готелю, іншу - від повії "за глибоку душевну образу".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...