Хіти тижня. "З мене намагалися зробити помилку природи": Мережу шокувала доля українця, який був найсильнішою дитиною світу

У мережі обговорюють історію українця Річарда Сандрака, який здобув славу в 8-річному віці завдяки своєму накачаному тілу.

Річард Сандрак у віці 8 років здобув славу найсильнішої дитини світу

Зараз в мережі з'явилися свіжі знімки 25-річного українця, що послужило приводом для обговорень, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Річард народився в Україні 1992 року. У віці двох років він з батьками емігрував до США. В три роки батьки почали прищеплювати йому любов до бойових мистецтв. Річард починав займатися з гирями і тренувався щодня по дві години. У сім років батьки найняли для нього тренера Френка Гардіна, який запропонував організувати шоу "Вір або не вір".

Незабаром він почав з'являтися в найвідоміших шоу бодібілдингу в Америці: "Містер Олімпія, "Ніч Чемпіонів", "Містер США", "Смарагдовий Кубок", "Арнольд Classic" та багатьох інших. У 8-річному віці його почали називати найсильнішою дитиною в світі.

У 2009 році він зіграв роль у фільмі "Маленький Геркулес 3d". Його часто запрошували на популярні шоу. Він продовжував займатися спортом.

Коли Річарду було 11 років, його батька посадили на три роки до в'язниці за домашнє насильство. Хлопчик сам подзвонив в поліцію. Після цього Річард перестав спілкуватися з батьком, але продовжував тренуватися. Після закінчення школи Річард тренування закинув .

Зараз Річарду Сандраку 26 років і виглядає він як звичайний хлопець. "Я більше не качаюсь, набридло", - говорить він. Фізичну форму підтримує бігом і скейтбордом.

Так зараз виглядає "найсильніший хлопчик в світі" Річард Сандрак

Працює українець каскадером в шоу Waterworld в лос-анджелеському парку Universal Studios, де в нього стріляють і підпалюють п'ять разів за день. "З мене намагалися зробити помилку природи. Але є купа дітей, які досягли схожих результатів", - коментує свої успіхи в дитинстві хлопець.

Історія хлопчика з України зацікавила багатьох користувачів мережі, які вирішили висловитися на тему виховання дітей:

"Батьки хворі люди".

"Я схожу помилку зробив. Але все це син сам виправив. Закінчую другий вуз і працюю за своєю спеціальністю. Так що панове дайте волю у виборі професії дітям".

"Молодець - захотів жити своїм життям, удачі!".

"Мабуть, батьки нічого самі не змогли добитися, вирішили на сині відігратися. Благо, йому вистачило розуму надалі вибрати свій шлях".

"Наскільки ж він був потворний в дитинстві! Невже цей монстр-мутант міг комусь подобатися? Батьки, зрозуміло, хворі люди ..."

"Це називається - батьківський егоїзм. Свої мрії забивати в голову дрібному .... стежка сама виведе куди треба, якщо голову на плечах мати. Треба вкладати моральні підвалини про навколишній світ і людські якості, а не качати його як бодібілдера ..."

"Накачаний - був КРАСАВЧИК!".

"Абсолютно вірне рішення. Потрібно мати гідну професію, а не тільки м'язи. Плюс бодібілдинг це жодного разу не здоров'я".

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...