Хіти тижня. Загрожувала в'язниця: Відомий український шоумен терміново виїхав з України

За словами шоумена, його колишня дружина в 2012 році заборонила бачитися з дітьми, а в 2013 році висунула ряд матеріальних вимог, які були вказані в шлюбному контракті.

Антін Мухарський. Фото: соцмережі.

Шоумен Антін Мухарський, який також відомий під псевдонімом Орест Лютий, заявив, що він вимушено покидає територію України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і перебуваю в одній з країн Європи, де, найімовірніше, найближчим часом буду просити політичного притулку", - пише шоумен.

"Майже чотири роки в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про перегляд розміру аліментів та порядок побачень з дітьми. Ще раз повторю (тому що цю інформацію сотні разів перекручували): я є батьком 5-х (п'ятеро дітей) від двох шлюбів. Софії та Іванки від першого шлюбу, і Андрія, Орини і Івана від другого. І якщо з першою дружиною я не маю жодних проблем у порядку спілкування, побачень та участі у вихованні та утриманні дітей, то у другому варіанті подібні проблеми існують", - зазначив Мухарський.

За словами шоумена, його колишня дружина в 2012 році заборонила бачитися з дітьми, а в 2013 році висунула ряд матеріальних вимог, які були вказані в шлюбному контракті. Мухарський підкреслив, що з 2014 року його матеріальне становище змінилося, і він більше не може "тягнути" умови, зазначені в шлюбному контракті.

Також він звернув увагу, що в Україні прийняли закон, що підсилює відповідальність за несплату аліментів. При цьому Мухарський заявляє, що у нього немає ніяких боргів перед його дітьми. "За ці три з половиною роки я оплатив їм понад 1 000 000 (один мільйон !!! гривень аліментів), в оплату цих фіктивних боргів з аукціонів продають моє майно", - підкреслив шоумен.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...