Хіти тижня. Збудовано "скрепами": У Росії обвалився міст, є загиблі (фото, відео)

Російські рятувальники повідомили, що споруда перебувала на реконструкції, і на час її ремонту поруч був зведений інший міст.

Обвал моста у Росії. Фото:ТАСС

У Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) Росії в понеділок, 5 листопада, впав міст. Є жертви, зазначають Патріоти України.

"Загинули два співробітники ремонтної бригади, ще семеро отримали травми", - повідомило джерело в екстрених службах. Співрозмовник додав, що бригада займалася розбиранням недіючого моста.

"Неподалік від селища Каркатєєви сталося обвалення моста. У цей момент на ньому знаходилися кран і КамАЗ", - уточнив співрозмовник.

Керівник департаменту охорони здоров'я регіону Олексій Добровольський повідомив, що стан постраждалих медики оцінюють як середній і важкий. "Зараз їм на місці надається допомога, працюють п'ять бригад швидкої допомоги. Їх планується доставити в лікарню Нєфтєюганська", - додав він.

У прес-службі регіонального відділку МНС відзначили, що міст знаходився на реконструкції, на час його ремонту поруч був зведений інший міст.

Джерело: ТАСС

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...