Хіти тижня. Живодерський скандал в Одесі: Ольга Трошина втікла з міста (відео)

Мешканка Одеси, яка "прославилася" в інтернеті завдяки відео жорстокого поводження з собакою, після скандалу, що розгорівся, була змушена покинути місто.

Як повідомляє 048.ua, Трошина, мати двох дітей, живе в приватному будинку в районі 16 ст. Великого Фонтану. Там її не виявилося, однак з журналістом поспілкувався батько Ольги Юрій, який заявив, що його дочка втекла з міста, і назвав всі звинувачення на її адресу і саме відео "фейком", передають Патріоти України.

"Те, що це чистої води фейк, я вам гарантую. Чому його роздули настільки? Комусь було вигідно", - заявив він.

Сім'я запевняє, що собаку у них вкрали, і не хочуть визнавати свою провину. Чоловік заявив, що після активістів, журналістів та поліції до нього на дачу прийшов незнайомий чоловік, погрозами забрав пса і повів із собою.

"Після всіх загроз, які йшли по телефону і з Інтернету, моя дочка поїхала, я навіть не знаю, де вона знаходиться. Вона взяла з собою сина і собаку, у нас друга собака є - дог", - розповів він.

"Я не знаю, може це мій онук хотів "випендритися" якось в Інтернеті, тому що це відео на кшталт як він записував. Мені особисто там нічого не зрозуміло - просто трясеться картинка", - додав господар дачі.

Увага! На відео ненормативна лексика

У свою чергу, ветеринар Денис Абрамов наголошує, що хоч вівчарка і вижила, для тварини це серйозна психологічна і фізична травма.

"Головним чином, собаку можна просто задушити, якщо передавити сонну артерію. Такі дії також дуже погано впливають на нервову систему. Подібні процедури з собаками можуть привести до того, що тварина стане невмотивовано-агресивною або навпаки буде відчувати надмірне почуття страху. Оскільки вся вага собаки зосереджена внизу, і вона при цьому могла рухатися, то згодом можуть бути порушення координації і інші незворотні процеси, пов'язані з травмами кісткового мозку", - пояснив ветеринар.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...