Хіти тижня. Зводить із розуму чоловіків: Модель із нереально довгими ногами підкорила світ (фото)

Модель зі Швеції, яку звуть Ія Остергрен, просто вбиває наповал всіх, хто бачить її вперше. І йдеться про довжину її "нескінченних" ніг. Їхня аномальна довжина змушує вдивлятися у неї, не розуміючи, як природа-матінка могла нагородити таким даром, повідомляють Патріоти України.

Мільйони чоловіків у всьому світі божеволіють від фітнес-моделі зі, яка завоювала серця представників протилежної статі своїми довгими ногами. При зрості 178 сантиметрів довжина її ніг складає 108 сантиметрів.

Коли Ія була підлітком, вона дуже соромилася свого росту і вважала себе гидким каченям. Але подорослішавши, вона зайнялася фітнесом і перетворилася не просто у фітоняшку, а стала справжнім прикладом для наслідування. На її сторінку в Instagram зараз підписано майже 250 тисячі осіб.

У 2013 році дівчина вийшла заміж за чемпіона Швеції з бодібілдингу Торб'єрна Остергрена і народила йому двох дочок. Щоб Ія відновилася після пологів, чоловік сам взявся тренувати її. Тепер в рідній країні дівчину називають скандинавською богинею.

Публікації самої моделі стали набирати популярність в Instagram тільки з 2016 року. Тоді ж дівчина вирішила додавати до своїх постів не тільки англомовні хештеги, а й російські. Спочатку це був просто хештег #фітнес, а тепер це вже цілий набір слів: #фітнесбікіні, #тренування, #спортивнідівчата.

Ія Остергрен у мережі ділиться з своєю аудиторією відвертими знімками. Вона регулярно виставляє фотографії як з спортзалу, так і з вулиці, доводячи, що погодні умови її анітрохи не лякають. Заціни!

Джерело: Максимум.ФМ

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...