Хочу, щоб Одеса боялася: Овідіопольський "м'ясник" підтвердив наміри здійснити теракт

Зловмисник був затриманий в 7 км від Овідіополя, коли виходив з посадки в районі с. Роксолани.

Затриманий вбивця. Фото:http://dumskaya.net/Підозрюваний у жорстокому вбивстві злочинець в Овідіополі Одеської області розповів, що дійсно планував влаштувати теракт в Одесі. Про це пише Думская, зазначають Патріоти України.

"Чоловік підтвердив поліцейським, що хотів влаштувати теракт: "Я хочу, щоб Одеса боялася". На вбивство він пішов усвідомлено, але мотиви озвучувати поки відмовляється", - зазначає видання.

Як розповів керівник обласної поліції Дмитро Головін, зловмисник був затриманий в 7 км від Овідіополя, коли виходив з посадки в районі с. Роксолани.

Процес пошуку і затримання відбувався наступним чином: в той час, як правоохоронці разом з громадськими активістами прочісували селища і турбази в районі Овідіополя, одна з груп в кількості 7 чоловік виявила підозрюваного, коли він виходив з лісопосадки. Його доставили в Овідіопольський райвідділ поліції.

Учасники пошукової операції зібралися під відділенням і чекають подальшого розвитку подій.

Як повідомлялося раніше, правоохоронці Одеської області розшукували 31-річного чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві: обгорілі тіла жінки і дитини знайшли з відрубаними головами.

Пізніше повідомлялося, що спочатку розшукуваний чоловік планував наїхати вантажівкою на натовп людей.

В регіоні був введений план "Сирена" по розшуку підозрюваного: уздовж трас в Овідіопольському районі встановили пости поліції. Всього в операції брали участь близько 500 правоохоронців.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...