Хотіла заробити: У Києві затримана заступниця голови медустанови на хабарі за довідку про інвалідність

Затримана вимагала від громадянина 800 доларів США.

Ілюстрація:OGO.uaУ Києві затримали заступницю керівника одного з медичних закладів, яка вимагала 800 доларів США за довідку про інвалідність. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Правоохоронці затримали заступника директора Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги №2” Солом’янського району міста Києва саме під час одержання неправомірної вигоди.

“Зазначена особа вимагала від громадянина 800 доларів США за затвердження результатів комісії із підтвердження діагнозу інвалідності та подальше направлення матеріалів на проходження медико-соціальної експертної комісії”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Посадова особа затримана в порядку ст. 208 КПК України відразу після отримання неправомірної вигоди.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...