Хотіли вбити: У Запоріжжі жорстоко побили бійця батальйону "Донбас" (фотофакт)

Його вдарили ззаду по голові, а потім довго добивали непритомного.

Олександр Федорченко після нападу невідомих. Фото: Facebook

Невідомі в Запоріжжі напали на добровольця батальйону "Донбас" Олександра Федорченка і жорстоко його побили. Про це 15 червня повідомив голова правління Центру громадянського представництва "Життя" Андрій Скіпальський на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За його словами, бійця хотіли вбити. "Його вдарили ззаду по голові, а потім довго добивали непритомного. Вибиті зуби, струс, гематоми", - написав Скіпальський.

У свою чергу, журналіст Юрій Бутусов повідомив, що Федорченко демобілізувався буквально два місяці тому.

"Олександр Федорченко разом з двома товаришами брав участь у знищенні російських танків і взятті в полон трьох російських танкістів під Іловайськом 29 серпня 2014 року. Відразу після повернення з АТО Олександр був організатором антипрокурорського майдану в Запоріжжі", - зазначив Бутусов.

Мобілізація до 25 років: ЗМІ розповіли, чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих

середа, 15 травень 2024, 17:25

2 квітня 2024 року, майже через рік після ухвалення Верховною Радою президент України Володимир Зеленський підписав закон 9281 про зниження граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників від 27-ми до 25-ти років. Відтепер громад...

Оце так! На Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття

середа, 15 травень 2024, 16:50

У вівторок, 14 травня, на Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття. Про це повідомляє The Washington Times. . Подія сталася всього за кілька днів після того, як сильні сонячні бурі охопили Землю і створили сліпуче північне сяйво в незви...