Хрещатик в диму: На центральній вулиці столиці розгорілася масштабна пожежа (фото)

Полум'я охопило будівлю навпроти ЦУМу. Про причини займання та можливих постраждалих на даний момент невідомо.

Пожежа на Хрещатику. Фото:https://ukr.lb.ua

Вулицю Хрещатик у центрі Києва заволокло димом. Горить будівля навпроти ЦУМу. Полум'я вогню видно на даху центрального гастроному по вул. Хрещатик, 40. Про це повідомляє LB.ua, передають Патріоти України.

Спікер ДСНС в Києві Світлана Водолага підтвердила, що горить триповерхова будівля старовинного центрального гастроному, яка була на реконструкції. Вона зазначила, що на місце виїхали пожежні розрахунки. Як повідомляє кореспондент видання, на місці працюють чотири машини пожежників.

На даний момент полум'ям охоплений дах будівлі. Працівники сусіднього будинку повідомляють, що верхні поверхи будівлі закриті, і людей там не повинно бути.

Про причини займання та можливих постраждалих на даний момент невідомо.

Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...