Хто кому Рабінович: Скандальний нардеп Каплін показав документи про ізраїльське громадянство скандального лідера партії "За життя"

За словами Сергія Капліна, у Давіда Рабіновича та нардепа Вадима Рабіновича "абсолютно ідентичні підписи".
Вадим Рабінович. Фото: РБК.

Народний депутат Сергій Каплін опублікував документи, які, за його словами, свідчать, що нардеп Вадим Рабінович має громадянство Ізраїля. Відповідні документи Каплін опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

"Нарешті мною були отримані, видані Міністерством внутрішніх справ Ізраїлю та легалізовані для використання в Україні, документи про те, що Вадим Рабінович зареєстрований в Ізраїлі, як громадянин цієї країни Давід Рабінович, ім'я батька - Зиновій, має посвідчення особи №303446132, адреса Ізраїль, Бітан Аарон, 4029400", - написав він.

За словами Капліна, у Давіда Рабіновича та нардепа Вадима Рабіновича "абсолютно ідентичні підписи". Крім того у них однаковий день народження - 4 серпня 1953 року та збігається ім'я батька - Зиновій.

"Відтак, ще одна шахрайська оборудка Рабіновича розкрита! Давід Рабінович не має права бути громадянином України. Не можна весь час дурити українців - прийшов час відповідати за брехню", - вважає Каплін.

Пізніше Вадим Рабінович прокоментував заяву Капліна у Facebook. "За матеріалами каналу Інтер, після покупки острова Сен-Мартен, покупки вілли, наклепу на Супрун, придбання яхт і особняків у мене знайшлося чуже громадянство... Жах", - написав він.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...