Хто не згідний - "на підвал": В "ЛНР" ввели обов'язкову підписку на друковані видання терористів

Друковані видання є засобами пропаганди і дискредитації України, а також використовуються для позитивного висвітлення діяльності так званих "державних органів ЛНР" і "російських побратимів".

Пропагандистська періодика терористів. Ілюстрація:gorod-lugansk.com

На окупованих територіях Донбасу розпочата активна робота з оформлення передплати на антиукраїнські видання. Про це повідомляє прес-служба неурядового українського проекту "Інформаційний спротив", передають Патріоти України.

За даними групи "ІС", підприємством "пошта ЛНР" за вказівкою ватажків "республіки" розпочато активну роботу з оформлення передплати на пропагандистські видання. Підписка обов'язкова, і проводиться на такі видання, як "XXI век", "Единство", "Жизнь Луганска", "Мир новостей" та інші, які друкуються на окупованих територіях.

Ці "ЗМІ" є засобами пропаганди і дискредитації України, а також використовуються для позитивного висвітлення діяльності так званих "державних органів ЛНР" і "російських побратимів".

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...