"Хто замовив Катю Гандзюк?": Активісти прийшли до будинку Авакова з факелами, залишивши "криваві" написи (фото)

Також на місці проведення акції запалили фаєри і скандували "Авакова у відставку".

Активісти влаштували акцію "Хто замовив Катю Гандзюк?" під відомчим спецкомплекс МВС, де проживає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляють Патріоти України.

У четвер ввечері, 27 вересня, люди прийшли до будинку Авакова. Вони зібралися під будівлею з питанням "Хто замовив Катю Гандзюк?". Активісти облили паркан червоною фарбою, яка символізувала кров. Також на місці проведення акції запалили фаєри і скандували "Авакова у відставку". Відповідні написи і залишили на паркані комплексу.

Правоохоронці перебували на місці подій і стежили за порядком, однак проведенню акції поліція не заважала. До будинку Авакова активісти приїхали з акції "Ніч на Банковій", яка проходила біля Адміністрації президента в Києві. Там люди вимагали від української влади не ігнорувати напади на громадських активістів.


Джерело: Insider

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...