"Хватит кошмарить!": севастопольські підприємці провели мітинг проти губернатора Мєняйла (фото)

На думку севастопольців, Мєняйло та його підлеглі ігнорують проблеми мешканців міста.

Мітинг у Севастополі проти Мєняйла. Фото:http://www.svoboda.org/

У центрі окупованого Севастополя пройшов мітинг підприємців. Вони протестували проти позасудового знесення будівель і нестаціонарних об'єктів, а також умов роботи на ринках міста. Організатори характеризували мітинг як антикорупційний і пред'являли претензії "губернатору Севастополя" Сергію Мєняйлу. Про це пише Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.


Тим, хто постраждав від знесення наметів, запропонували взяти участь в конкурсі по розподілу торгових місць. За результатами аукціону, який відбудеться в кінці квітня, більшість представників малого бізнесу не отримає нічого, оскільки на скорочену кількість вакансій претендують ще й вихідці з інших регіонів.

Підприємці озвучили свої вимоги до "міської влади" зі сходинок біля підніжжя пам'ятника Нахімову. За їх словами, знесення 3000 торгових павільйонів безпосередньо зачепить інтереси десятків тисяч севастопольців - підприємців, найманих працівників і членів їх сімей.

На думку севастопольців, Мєняйло і його підлеглі ігнорують їх проблеми. За словами активістів, "губернатор" відмовився виділяти альтернативні земельні ділянки для розміщення ринкової торгівлі, посилаючись на відсутність відповідного регламенту.

Ініціатором мітингу виступила громадська організація "Спілка підприємців Севастополя" (СПС). Чиновники відмовилися погодити протестний захід, зважаючи на те, що в місті все ще діє режим надзвичайної ситуації, введений минулої осені через енергоблокаду Криму. Слід зауважити, що поліція розганяти маніфестантів не намагалася.

"Разом із командиром розрахунку та навідником використали тепловізори, застосували лазерну указку...": Український військовий збив вже другу російську ракету із ПЗРК Ігла

середа, 8 травень 2024, 19:42

Боєць Херсонської зенітної ракетної бригади у середу, 8 травня, збив із переносного зенітного ракетного комплексу Ігла російську крилату ракету на півдні України. Про це повідомила пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України....

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...