Хвиля огидних згвалтувань дійшла до Полтавщини: ще одна 80-річна бабуся постраждала

35-річний чоловік згвалтував 80-річну жінку неприродним способом, криміналісти встановили особу підозрюваного

Молодий селянин згвалтував стареньку жінку на Полтавщині. Фото з сайту news.if.ua

У селі Лубенського району Полтавської області місцевий мешканець згвалтував стару жінку. До її хати він проліз через вікно. Кримінальна поліція Лубенського відділу провела оперативно-розшукові заходи та встановила особу злочинця. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

Причетність до згвалтування 35-річного жителя села встановлено документально, інформує прес-служба поліції Полтавської області. Це підтверджено судово-медичною експертизою. Злочинцю інкримінують задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства.

80-річна постраждала проживає на околиці села. Молодик розбив віконну шибку та проник до неї в помешкання.

Наразі гвалтівнику повідомлено про підозру за ст. 153, ч. 1, Кримінального Кодексу України (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства або з використанням безпорадного стану потерпілої особи). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, нещодавно подібні злочини зафіксовпні у Чернігівській, Рівненській та Львівській областях - там молодики згвалтували жінок віком 75 років, 83 роки та 90 років. Хочеться спитати: що не так з нашими дівчатами - невже все так погано?

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...