Кіля, повернись: Азаров після виявлення "схрону у Києві" зник

Аккаунт колишнього прем'єра у соцмережі Facebook став недоступним.

Микола Азаров. Фото:РИА Новости Украина

Сторінка екс-прем’єр-міністра України Миколи Азарова у соціальній мережі Facebook стала недоступною. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Слід зазначити, що сторінка Азарова була раніше відкритою для всіх, там часто з'являлися повідомлення від імені екс-очільника українського уряду.

Тепер цю сторінку відвідати не вдається. При її відкритті з'являється запис про те, що матеріали з цього аккаунту недоступні для перегляду.

Як повідомлялося раніше, столичні поліцейські у Дарницькому районі Києва виявили квартиру із цінними речами колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Серед вилучених речей картина Іллі Репіна “Церковь в Грушевке” із сертифікатом на неї, датована 1880 роком, картина художника Василя Тропініна, Євангеліє 1791 року, яке видано в Москві за дозволом Катерини ІІ, велика кількість ікон, іменна нагородна зброя.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...