Кількох співробітників "МГБ ДНР" знищив із кулемета "гібрид", якого вони хотіли затримати

Бойовик не захотів вирушати «на підвал» та вирішив захищатися до останнього.

У окупованій Горлівці. Фото: соцмережі.

В результаті перестрілки між бойовиками «ДНР» 4 були вбиті ще троє - поранені. Таку новину повідомила у себе в Facebook українська військовослужбовець Вікторія Руденко, передають Патріоти України.

За її словами, сьогодні в окупованій Горлівці два бравих співробітника так званої «МГБ ДНР» намагалися затримати винного місцевого бойовика. Однак, щось пішло не так. Бойовик не захотів вирушати «на підвал». Як аргумент був використаний ДШК (станковий крупнокаліберний кулемет, - ред.).
В результаті перестрілки були вбиті 2 «мгебешніка», 2 бойовика «ДНР» і ще 3 отримали поранення. «Слава Україні!!!» - написала на закінчення Вікторія.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...