Кінець прокурорської мафії наближається: агенти НАБУ нагрянули з обшуком до Херсонської прокуратури

Cлідчі дії здійснюються в рамках кримінального провадження за фактом вимагання хабара/

Ілюстрація:www.unn.com.uaДетективи НАБУ спільно з прокурорами і поліцейськими проводять обшук в приміщенні Херсонської місцевої прокуратури. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, слідчі дії здійснюються в рамках кримінального провадження за фактом вимагання працівниками органів прокуратури хабара в розмірі 700 тис. грн.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...