Кіпр погодився видати Єгипту викрадача літака, який пішов на злочин заради екс-дружини

Саїф аль-Дін Мустафа, обвинувачений у викраденні літака EgyptAir, постане перед судом на батьківщині.

Кіпр погодився видати Єгипту викрадача літака. Фото: currenttime.tv.

Влада Кіпру погодилася видати Єгипту Саїфа аль-Дін Мустафу, обвинуваченого в угоні літака EgyptAir. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, літак А320, що здійснював рейс з Олександрії в Каїр, був захоплений 29 березня відразу після вильоту і потім приземлився в Ларнаці. Пасажирам вдалося покинути літак, а самого викрадача, на якому був фальшивий пояс смертника, незабаром затримали співробітники спецназу.

58-річний Мустафа, за деякими даними, знаходився в стані афекту. Поліція Кіпру заявила, що він зізнався в скоєному.

Приводом до викрадення літака нібито стала сварка з колишньою дружиною, яка проживає на Кіпрі. Єгипет, громадянином якої є Мустафа, вимагав його видачі на підставі угоди з Кіпром від 1996 року про екстрадицію.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...