Клієнти платили виключно валютою: У Києві поліція викрила мережу борделів, які обслуговували іноземних гостей "Євробачення" (фото)

Координація діяльності борделів і загальне керівництво здійснювалися дистанційно подружньою парою з Житомира.

Фото:ГУ Нацполіції в Київській області

У Києві та області правоохоронці викрили мережу борделів, що надають секс-послуги іноземним гостям Євробачення. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області, передають Патріоти України.

Координація діяльності борделя і загальне керівництво здійснювалися дистанційно подружньою парою з Житомира.

У поліції розповіли, що 30-річна жінка і 32-річний чоловік втягнули в проституцію більше 20 дівчат.

"Вони надавали весь спектр чоловічих і жіночих послуг сексуального характеру іноземним громадянам, які приїхали в Україну на пісенний конкурс "Євробачення"", - повідомили в поліції.

За вказівкою сутенерів, клієнти платили за секс-послуги виключно в іноземній валюті.

"Одна година насолоди для іноземних гостей коштував від 100 до 500 доларів або євро. Місячна виручка від злочинного бізнесу становила понад 400 тисяч гривень. З метою чіткого контролю за дівчатами і їх клієнтами всі без винятку кубла були оснащені камерами цілодобового відеоспостереження, які в режимі онлайн передавали інформацію на комп'ютер організаторів. Підозрювані чітко відслідковували час, який дівчата проводили з іноземцями, і кількість отриманих коштів", - наголошується в повідомленні.

Поліція провела 5 обшуків, з борделів вилучили 5 грамів "амфетаміну", 50 тисяч гривень вирученої готівки, контрацептиви, мобільні телефони диспетчерів і комп'ютерну техніку, за допомогою якої в мережі поширювалася реклама борделів.

Також встановлено банківські рахунки, на які клієнти перераховували гроші. Поліцейські мають намір звернутися з клопотанням до суду про накладення на них арешту.

Зараз чотирьох фігурантів злочинної групи затримали. Відкрито кримінальні провадження у ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 3 ст. 303 (проституція або примушування або втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...