Кличко, не підведи: У КМДА зробили заяву, коли почнеться рух через новий міст над Дніпром

Подільсько-Воскресенський міст є одним з найбільш масштабних і глобальних проектів Києва.

Подільсько-Воскресенський міст. Фото:http://ua.112.ua

Київська влада планує відкрити автомобільний рух по Подільсько-Воскресенському мосту через три роки. Про це розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передають Патріоти України з посиланням на прес-центр КМДА.

"Ми продовжуємо системно працювати над втіленням проекту з добудови Подільсько-Воскресенського мосту. У результаті переговорів у минулому році з німецькою стороною вже у квітні ми отримаємо результати фінансово-технічної експертизи стану мосту. Це дозволить нам рухатися далі - з розумінням вартості робіт, конкретними пропозиціями до інвесторів, з певним обсягом робіт з добудови мостового переходу", - цитує чиновника прес-центр.

За його словами, у планах міста відкрити автомобільний рух мостом за три роки.

Також він додав, що в 2017 році планують поставити арку в проектне положення і прибрати тимчасові опори, на яких вона зараз стоїть, зварити конструкцію, яка складається з декількох окремих сегментів, і підвісити міст на ванти.

В прес-центрі зазначили, що цей міст є одним з найбільш масштабних і глобальних проектів Києва. Його поява покращить сполучення Троєщини і Воскресенки з правим берегом, розвантажить інші мости, а також дасть старт будівництва метро на Троєщину.

Як відомо, роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту почалися в 1993 році, однак у зв'язку з відсутністю фінансування через кілька років були припинені. У грудні 2003 року будівництво моста було відновлено. Згідно з проектом, міст має з'єднати Поділ з лівобережними районами Воскресенка та Райдужний масив. Загальна протяжність мосту — близько 7,5 км.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...