Колишня модель з України провернула в Іспанії аферу на €15 млн

Екс-модель з України створила на Ібіці злочинне угруповання.

Колишня модель з України провернула в Іспанії аферу на €15 млн.  Ілюстрація: alternativebox.ru.

На Ібіці іспанські правоохоронці затримали українку, колишню модель Катерину Діргіну за підозрою в організації злочинного угрупування за відмивання грошей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, Діргіна разом із французьким бізнесменом створила банду, яка скоїла махінації на загальну суму в €15 млн. У зв'язку з цим, суд виніс рішення про взяття українки під варту без права внесення застави.

У публікації також йдеться, поліцейським довелося штурмувати віллу, в якій знаходилася колишня модель. Під час захоплення спецназу довелося вибити вікна.

На території вілли поліцейські виявили чотири автомобілі Lamborghini, Bentley, Maserati і Rolls-Royce, а в самому будинку знайшли зброю.

Повідомляється, що Діргіна разом із партнером організувала відмивання грошей кримінального походження через низку компаній.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...