Колишній так званий "мер" Донецьку похвалився, як грабував місто

Самозакоханий Мартинов взяв участь в загальноміському суботнику

Фото: donbass.ua

22 жовтня в окупованому Донецьку пройшов суботник. Начебто б, рядова подія. Але не для всіх. Екс-керівник парку Щербакова, колишній "глава адміністрації Донецька", легендарний корупціонер і досвідчений сепаратист Ігор Мартинов влаштував з даного заходу черговий сеанс самомилування. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.ua.

Нагадаємо, що 18 жовтня відбулася апаратна нарада "адміністрації Донецька". І на ньому повідомили, що "указом" ватажка "ДНР" Олександра Захарченко в.о. обов'язки "глави адміністрації м.Донецька" тепер буде виконувати 42-річний Олексій Кулемзін - керівник КП адміністрації м.Донецька "Донелектроавтотранс". Мартинова, якого Захарченко поставив правити Донецьком восени 2014 го, зробили заступником "керівника Апарату глави республіки".

Сам Мартинов так писав про це: "Вступив в нову посаду. Турбот, природно, додалося. Займаюся тими ж питаннями, але вже в масштабах Республіки. Серед пріоритетних завдань - робота з кадровим резервом в містах Республіки і контроль за видачею будівельних матеріалів в рамках програми відновлення житла, пошкодженого в результаті бойових дій. Все так же займаюся Донецьк. Уже в новій якості вводжу в курс справи свого наступника - Олексія Кулемзіна".

Сьогодні разом з цим самим "наступником", який на які відбулися 2 жовтня "праймеріз" набрав аж близько 5% голосів жителів Донецька, тоді як Мартинов - 83% голосів (цифри, ясна річ, взяті зі стелі, але те, як байдуже ставляться " правителі "псевдореспублікі до ними ж самим придуманим даними, говорить багато про що), Мартинов взяв участь в загальноміському суботнику. Будучи болісно самозакоханим (не плутати з самолюбивим) людиною, поквапився викласти фото і розповідь про це "подвиг" на свій сторінці в "Фейсбуці".

Ви тільки вчитайтеся в цей шедевр: "Грабіл листя, посадив кілька нових дерев. Особливо хвилюються доповідаю окремо: нігті не обламав, температури немає, в ліках не потребую. Зате залишив після себе нехай невеликий, але чистий ділянку і пару кленів на проспекті Ілліча" .

Насправді всі ці Мартинови іже з ним загадали місто. І відмивати його від їх присутності доведеться довго. Але дуже сподіваємося, що цей період - не за горами.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...