Компанія приїхала вже напідпитку: З'явилася інша версія побиття підполковника ДПСУ в Маріуполі

Група молодих людей справді попросила меню українською мовою, але такого не виявилося в закладі.

Підполковник ДПСУ Станіслав, якого побили у кафе в Маріуполі. Фото:Facebook

Компанія, де знаходився підполковник ДПСУ, якому охоронці лаунж-бару в Маріуполі зламали щелепу, сама спровокувала конфлікт. Про це, коментуючи інцидент у Facebook, заявив ветеран АТО, ресторатор Богдан Чабан, зазначають Патріоти України.

За його словами, у жодному закладі охорона не нападе на відвідувача за прохання принести меню українською мовою.

"Молоді люди приїхали в заклад. вже будучи добре напідпитку. Так, попросили меню українською, так його не виявилося в закладі. Після цього вони почали грубіянити персоналу, голосно нецензурно виражатися", - написав Чабан. Він стверджує, що керуюча закладом спілкувалася з буйними гостями українською мовою, намагалася їх вгамувати.

"Молоді люди не заспокоювалися і їх попросили залишити заклад. Вже на вулиці вони продовжували агресивно вести себе по відношенню до охорони і після цього зав'язався конфлікт. Сподіваюся представники закладу нададуть записи з камер найближчим часом. Ну і від себе "воював", "виводив", "нагороджений" не дає бути право биком", - резюмував Чабан.

Слід відзначити, що знайомий офіцера на ім'я Стас заперечив Чабану в коментарях. За його словами, той би ніколи не дозволив собі такої поведінки.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі Донецької області розгорівся гучний скандал через побиття військового, який попросив у кафе поважати клієнтів і дати йому меню українською мовою.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...