Кому це було потрібно? Замість офісу Медведчука люди в масках розгромили іншу установу

Як з'ясувалося, вікна повибивали не в офісі кума російського президента, а в салоні краси. Дісталося ще й крамниці сантехніки, яка розташована поряд.

Виявилося, що вікна побили не в офісі Медведчука, а в салоні краси. Фото:соцмережі

Кілька тисяч мітингувальників рушили з Майдану Незалежності до офісу руху "Український вибір" Віктора Медведчука з обіцянками розгромити приміщення за антиукраїнську позицію. Учасники акції розбили вікна в будівлі де, за їхніми словами, начебто був розташований офіс Віктора Медведчука. Однак, як виявилося, замість офісу кума Путіна на Великій Васильківській активісти розтрощили салон краси. Про це повідомили очевидці, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

"Сьогодні ми вирішили наказати ворога України Віктора Медведчука, який розпалює війну в Україні. Ми вирішили покарати його, знищивши офіс руху "Український вибір". Я закликаю не чіпати інші офіси та магазини, а цілеспрямовано йти туди", - сказав лідер руху ОУН Микола Коханівський. Про це пише Gаzeta.ua.

За словами очевидців, офіс, який за словами активістів належав Медведчуку, виявився салоном краси.

"21.11.16. третя річниця Майдану Гідності. Ганьба! Стрім активно веде РашаТудей з площі Льва Толстого, де мітингувальники громили офіс Медведчука. Як виявилось, дякувати Б.Кутепову з Громадського (стрім нещодавно з'явивсь), розгромили салон краси замість офісу Медведчука. Дідусь, який працює в цьому офісі слюсарем, бідкається, каже "спочатку з'ясуйте що за офіс"....", - пишуть в соцмережі.

Також виявилося, що дісталося й крамниці сантехніки, яка розташована поряд.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...