Комуняку-путіняку на гілляку: На місці шабашу одеських комуністів та рашистів спалили червоного "монстра" (фото)

"Модифікований" пам'ятник Леніну активісти знищили на Куликовому полі.

Фото:Facebook

На Куликовому полі в Одесі невідомі встановили "модифікований" пам’ятник Володимиру Леніну. Про це заявив у своєму Facebook екс-глава місцевого осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Поки ми всі спали, невмируща вата з антимайдану вирішила досить оригінально відзначити 100-річчя жовтневого перевороту, установивши на сакральному місці, біля будинку профспілок на Куликовому полі ось це", – підписав він фото саморобного пам’ятника радянському вождю.

Стерненко уточнив, що пізніше "недостатуя" Леніна таємничим чином опинилася під деревом.

"Скульптуру чи вітром здуло, то чи іншими силами перевернуло. Прийшла ще вата. Біля недекомунізованого пам’ятника борцям за радянську владу провели мітинг під назвою «революція гнідості». Поговорили 5 хвилин і розійшлися", – підкреслив він.

У той же час, користувачі мережі уточнили, як українці вирішили декомунізувати Леніна.

"Я навіть більше скажу – він згорів", – зазначила Марічка Жук.

"Самозапалившись від сорому", – підкреслила Ярина Гроза.

"Масляна", – сказав Андрій Русанов.

Таємниці 1000-метрової непроглядної безодні: Науковці вперше зафільмували, як гігантський кальмар атакує свою жертву (відео)

субота, 18 травень 2024, 8:15

Дослідникам вдалося записати на відео, як тихоокеанський кальмар своїми величезними "фарами" сліпить жертву, перш ніж напасти на неї. . Як нагадує BBC, океан покриває понад 70% поверхні нашої планети, а найглибші частини є домівкою для найбільших,...

Кабмін ухвалив важливе рішення по виплаті у випадку гибелі військовослужбовця

субота, 18 травень 2024, 7:47

Війна - дуже жорстока річ, і український військовий, який йде у бій, усвідомлює, що робить це для того, щоб знищити ворога, вважає міністр юстиції Денис Малюська. Також існує ймовірність того, що й сам воїн може не повернутися живим. Але моральний ста...