Конкурс під загрозою зриву? Команда організаторів "Євробачення" в Україні залишила проект (заява)

У мережі курсують чутки про те, що подібні кадрові рішення пов'язані з приходом нового менеджера - близького до прем'єр-міністра Гройсмана Павла Грицака, який не так давно був призначений заступником НТКУ з питань проведення "Євробачення".

Команда з підготовки конкурсу заявила про свій відхід. Ілюстрація:iPress.ua

Команда, яка працювала над проведенням конкурсу "Євробачення-2017" в Україні, заявила про припинення роботи над його підготовкою та проведенням. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook один з керівників організаційної команди Денис Блощинський, передають Патріоти України.

За його словами, причиною відходу стало порушення його принципів і цінностей.

"До побачення, Євробачення!

Друзі, ви всі прекрасно знаєте, чим я був зайнятий з серпня 2016. Я вам неоднаразово казав про свою позицію, про те, що я вірю, що в цій країні можна зробити прозоро великий крутий проект. Я вірю, що можна підібрати неймовірну команду. Я вірю, що ми гідні показати всій Європі нашу креативну міць і нашу організаційну спроможність.

Нам вдалося зібрати неймовірну команду. Ми прописали сотні документів, відібрали локації, пропрацювали на славу. З грудня місяця були готові запускати тендери по всіх ключових напрямках...

Я неодноразово говорив про те, що я піду з проекту, як тільки мої принципи та цінності будуть порушені. Настав той час, на жаль, коли я не можу йти поперек своїх принципів і цінностей.

Я по справжньому бажаю успіху Євробаченню в Україні, але не бачу можливості більше бути в проекті.

Додаю скан листа нашої команди, який підписали виконавчі продюсери та представники моїх 9 департаментів. В ньому ви знайдете більше про нашу спільну позицію.

Вірю, що це нас всіх навчить багатьом важливим речам. Вірю в наших людей. Вірю в Україну. Дякую всім-всім за підтримку", - написав Блощинський.

У мережі курсують чутки про те, що подібні кадрові рішення пов'язані з приходом нового менеджера - близького до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Павла Грицака, який не так давно був призначений заступником НТКУ з питань проведення "Євробачення". Нижче - повний текст заяви команди Дениса Блощинського:

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...