"Кормили, чем попало, за “провинности” пороли плетью": Терорист "ДНР" розказав, в яких умовах служив "республіці"

Пособник терористів скаржився, що умови проживання під час служби на "ДНР" були жахливими - доводилося спати на матрацах на підлозі.

Терорист "ДНР" добровільно здався поліції. Фото:прес-служба ГУНП в Донецькій області

Більше року 26-річний житель Красноармійська після "служби" у лавах бойовиків переховувався від правоохоронців у інших регіонах України, і лише днями наважився здатися. Днями він повернувся в рідне місто і відразу ж з'явився з повинною в місцевий відділ поліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відділу комунікації ГУНП в Донецькій області, інформують Патріоти України.

Чоловік з двома знайомими в жовтні 2014 року відправився в Донецьк, "служити" в "ДНР". На Південному автовокзалі хлопців зустріли два найманці, які призвели новобранців в "частину" в приміщенні МРЕВ № 2. Тут хлопці заповнили анкети, отримали обід, отримали камуфляжну форму і пішли шукати собі місце в казармі.

"Нам обіцяли зарплату 7000, але так нічого і не заплатили. Годували, чим доведеться, іноді давали сигарети. При цьому в сусідній казармі окремо від нас жили росіяни - там було вже зовсім інші поставки, їх добре годували й одягали. А ще до нас застосовували тілесні покарання. За найменшу провину могли покарати батогами", - розповів бойовик.

Умови проживання теж були жахливими: молоді люди спали на матрацах на підлозі.

Вдень вони чергували в "частині", або допомагали на кухні. У комендантську годину патрулювали місто. Зброї, за словами найманця, не вистачало. Через 2 місяці, 28 грудня, всі троє покинули розташування "частини". Днями молодий чоловік, після бесід з батьками, здався поліції.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...