Корупціонери районного масштабу: У дрібних столичних чиновників на робочому місці виявили мільйони гривень (фоторепортаж)

Вилучено документацію на понад 6,7 мільйонів гривень. Вкрадені бюджетні кошти переводили через фіктивну фірму.

Вкрадені чиновниками кошти. Фото: Прес-служба Департаменту захисту економіки

Правоохоронці викрили схему розкрадання бюджетних коштів посадовцями Голосіївської райдержадміністрації у Києві. У помешканнях та на робочих місцях порушників провели обшуки. Вилучили документацію на понад 6,7 мільйонів гривень. Про це повідомляється на сторінці прес-служби Департаменту захисту економіки Національної поліції України у Faceboоk, передають Патріоти України.

"Правоохоронці встановили, що під час проведення одним із управлінь Голосіївської РДА та підконтрольного їй комунального підприємства конкурсних торгів, переможцями ставали так звані "свої" комерційні структури. Відповідно умовам укладених договорів, ці товариства проводили ремонтні роботи на об'єктах комунальної власності району", - йдеться в повідомленні. Вкрадені бюджетні кошти переводили через фіктивну фірму.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...