Краще пізно, ніж ніколи: У Великобританії 90-річний пенсіонер змінив стать (фотофакти)

У шлюбі чоловік прожив 63 роки. Через 60 років спільного життя Пітер відкрився своїй дружині, а та поставилася до зізнання чоловіка з розумінням і не афішувала про його трансгендерність. Тепер Пітер став Патрицією.

Пітер став Патрицією. Фото:http://www.dailytelegraph.com.au/

У Великобританії 90-річний ветеран Другої світової війни Лестершир Пітер Девіс змінив стать, і взяв ім'я Патриція. Про це повідомляє The Daily Telegraph, передають Патріоти України.

З дитинства Пітер не відчував себе хлопчиком, однак тоді зізнатися він не міг. За подібне загрожувало б лікування електрошоком, а можливо, і тюремне ув'язнення.

"Люди не розуміли, що таке трансгендерність. Навіть професійні медики. Вони думали, що можуть тебе виправити, і не усвідомлювали, що це не хвороба, яку можна вилікувати", - зазначила Патриція.

У 1945 році він у віці 18-ти років був призваний до армії. А пізніше, коли Німеччина капітулювала, він був відправлений на Далекий Схід, де точилися бої з Японією, а після цього в Індію.

Пізніше Пітер повернувся на батьківщину, став працювати фотографом і одружився. У шлюбі він прожив 63 роки. Через 60 років спільного життя чоловік відкрився своїй дружині, а та поставилася до зізнання чоловіка з розумінням і не афішувала про його трансгендерність.

Так тривало до самої смерті дружини, яка трапилася три роки по тому. Пізніше Девіс все ж зважився на операцію, надихнувшись актрисою-трансгендером Ребеккою Рут.

"Таке відчуття, ніби камінь впав з плечей. До цього я жила у брехні", - висловилася Патриція.

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...