Крав у бійців їжу і відправляв собі додому: Начальника складу спіймали на ганебному вчинку (фото)

Користувачі соціальних мереж розповсюдили фотографію начальника військового продовольчого складу, який нібито крав продукти, по суті, у своїх же підопічних, повідомляють Патріоти України з посиланням на Рoliteka.

Так, мова йде про батальйон "Донбас-Україна". Командир 46 батальйону спецпризначення розповів, як чоловік привласнював продукти і відправляв їх додому через поштове відділення.

Повідомляється, що злодія спіймали на гарячому. Воювати чоловік не йшов, посилаючись на вік і слабке здоров'я, а тому вирішив влаштуватися в тилу - завідувати продовольчим складом.

"Красти продукти у бійців і тягнути їх на Нову пошту, для відправки додому, у цієї па**ди сил і здоров'я вистачило", - розповів командир і підкреслив, що злодія тут же звільнили.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....