Крав у бійців їжу і відправляв собі додому: Начальника складу спіймали на ганебному вчинку (фото)

Користувачі соціальних мереж розповсюдили фотографію начальника військового продовольчого складу, який нібито крав продукти, по суті, у своїх же підопічних, повідомляють Патріоти України з посиланням на Рoliteka.

Так, мова йде про батальйон "Донбас-Україна". Командир 46 батальйону спецпризначення розповів, як чоловік привласнював продукти і відправляв їх додому через поштове відділення.

Повідомляється, що злодія спіймали на гарячому. Воювати чоловік не йшов, посилаючись на вік і слабке здоров'я, а тому вирішив влаштуватися в тилу - завідувати продовольчим складом.

"Красти продукти у бійців і тягнути їх на Нову пошту, для відправки додому, у цієї па**ди сил і здоров'я вистачило", - розповів командир і підкреслив, що злодія тут же звільнили.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...