"Краватку підтягни": Путін відчитав "надію російського космосу" за затрапезний вид (відео)

Володимир Володимирович мабуть не пробачив "колонізатору" Місяця і Марса відірваної ручки новітнього бронеавтомобіля для армії.

В. Путін вчить офіцерів підтягувати краватку. Фото: svetlovodsk.infoРосійський президент Володимир Путін в п'ятницю, 13 травня, під час наради в Сочі зробив зауваження віце-прем'єру Дмитру Рогозіну з приводу його неохайного зовнішнього вигляду. Президенту РФ не сподобався з'їхавша на бік і погано затягнута краватка Рогозіна, і він визнав доречним акцентувати на цьому увагу громадськості, повідомляють Патріоти України про інформацію сайту Нескучные новости.

«Підтягни краватку», - заявив президент, проходячи поруч з віце-прем'єром, В свою чергу Рогозін забарився і спробував виправити становище, для чого посмикав краватку. В результаті елемент гардероба був абияк поправлений.

Варто зазначити, що критичне ставлення Путіна до Рогозіна, який курирує область оборонної промисловості, викликане нещодавнім інцидентом з відірваною ручкою у армійського автомобіля. Російський генерал Олександр Шевченко, що демонстрував президенту Володимиру Путіну нову військову техніку, відірвав ручку пасажирських дверей від автомобіля «УАЗ-Патріот».

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...