Кремль оскаженів: далекобійників на в'їзді до Москви зустрічали БТРами

Такої кількості представників ДПС на в'їзді-виїзді до Москви, яка була сьогодні, давно не спостерігалося.


Депутат Держдуми від КПРФ Володимир Родін. Фото:plus8-db.com

Депутат Державної думи Росії від КПРФ Володимир Родін заявив, що ніколи не бачив такої кількості поліцейських на в'їзді в Москву. Протестуючих далекобійників, які планували влаштувати акцію протесту в Москві, чекали поліцейські автозаки та бронетранспортери. Про це заявив депутат Державної думи від Комуністичної партії Володимир Родін, повідомляють Патріоти України з посиланням телеканал Дождь.

"Бронемашини пройшли - штук 15-17 нарахували, і автозаки новенькі. Колона пройшла з поліцейськими в кабінах. Ніколи такої кількості представників ДПС на в'їзді-виїзді не було. По Київському шосе не менше 10 чоловік стояли прямо на дорожньому полотні", - сказав Родін .

Як відомо, далекобійники Росії протестують проти введення плати за проїзд вантажівок понад 12 тонн по федеральних дорогах РФ в рамках системи "Платон". Ці гроші повинні використовуватися для відшкодування шкоди, яку великовантажні автомобілі завдають дорожньому покриттю. Акції протесту проходять з 11 листопада по всій країні.

28 листопада далекобійники з регіонів, у тому числі з Дагестану, виїхали до Москви. Їх зупиняли співробітники правоохоронних органів, які, погрожуючи штрафами, вимагали розписку, що вони не планують брати участь в акції протесту.

29 листопада російські ЗМІ повідомили, що в Санкт-Петербурзі поліція затримала координатора протесту далекобійників активіста Олександра Расторгуєва.

30 листопада далекобійники з різних регіонів РФ планували організувати акцію протесту в Москві, але вона була перенесена на 3 грудня, оскільки багато учасників не встигли приїхати до столиці.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...