Крокуватимуть сміливо та весело: Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе пообіцяла захистити геїв та лесбійок під час "Маршу рівності" у Києві (відео)

"Наша країна повинна довести, що ми - цивілізовані люди, наше місце - у Європі, що ми рухаємося вперед", - підкреслила керівник Нацполіції.

Хатія Деканоїдзе. Фото:www.ipnews.in.ua

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе пообіцяла не допустити провокацій під час проведення у Києві "Маршу рівності" щодо прав ЛГБТ-спільноти. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції, інформують Патріоти України.

За словами Деканоїдзе, кожен громадянин має право на висловлення своєї думки. Також вона пригрозила жорсткою відповіддю поліції на дії провокаторів. "Я як керівник Національної поліції не допущу, щоб були провокації. Щоб ті люди, які не хочуть, аби наша країна була серед цивілізованих країн, - щоб вони вчинили провокацію", - сказала Деканоідзе.

Окрім того, вона наголосила, що 9 червня розповість про детальний план щодо дій поліції під час заходу. "Наша країна повинна довести, що ми - цивілізовані люди, наше місце - у Європі, що ми рухаємося вперед", - підкреслила керівник Нацполіції.

Слід нагадати, що проведення "Маршу рівності" заплановано у Києві на 12 червня.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...