"Кровна помста": Озвучено подробиці страшного подвійного вбивства в Харкові

Злочинець виявився приватним підприємцем, займається торгівлею деревом, а також наданням техніки в оренду.

Затриманий у Харкові вбивця. Фото: прес-служба нацполіції.

Став відомий мотив вбивці з Харкова, який позбавив життя двох людей і з вини якого в лікарні знаходиться 13-річна дівчинка. За даними місцевого видання, загиблими виявилися 40-річний Олег С. і його дружина (ймовірно - цивільна) Яна К, передають Патріоти України.

Чоловік очолював підприємство одного з місцевих товариств інвалідів і займався виробництвом взуття. До кримінальної відповідальності ніколи не притягувався. За попередньою інформацією, загинув від пострілу в спину.

Що стосується підозрюваного у вбивстві Костянтина Б., йому 42 роки. Чоловік - приватний підприємець, займається виробництвом і торгівлею деревом, а також наданням техніки в оренду.

На фігуранта зареєстровані бойовий карабін, гладкоствольна рушниця та пістолет для стрільби гумовими кулями. Під час затримання підозрюваний заявив, що скоїв злочин з міркувань "кровної помсти". У той же час дівчинка була доставлена з пораненнями ніг до лікарні. На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("вбивство"). Також тривають слідчі дії.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...