"Крути 1918": Вийшов трейлер нового українського фільму із чудовою музикою та захопливим сюжетом (відео)

Чотириста юнаків, в число яких потрапили брати Андрій і Олексій, стають проти чотиритисячного добре озброєного війська.
"Крути 1918". Фото: скріншот з відео.

Опубліковано новий трейлер історичної драми “Крути 1918” Олексія Шапарєва. Стрічка розповість про легендарну битву на залізничній станції Крути, яка відбулася сто років тому. На широкі екрани картина вийде 6 грудня, передають Патріоти України.

У центрі сюжету фільму – два брати Андрій і Олексій Савицькі. Вони закохуються в прекрасну Софію. З приходом більшовиків до Києва місто наповнюється “червоними” агентами. Уряд УНР відправляє на боротьбу з ворогами всі боєздатні частини армії, включаючи юнкерів і студентів. Чотириста юнаків, в число яких потрапили Андрій і Олексій, стають проти чотиритисячного добре озброєного війська.

Продюсер фільму Андрій Корнієнко зазначає: “Чудова музика, яка звучить у другому трейлері, стала результатом співпраці української кіностудії Good Morning Film і італійського саундпродакшена Logical Box. Музика – один з найбільш потужних інструментів, які можуть передати людські емоції. Фільм “Крути 1918″ – це насамперед історія про людей, про їх бажання жити і любити. Про їх мужність і незламність духу. І, головне, про свободу. Як тоді, 100 років тому, так і сьогодні”.

Ключові ролі в стрічці виконали Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Фединчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Ясиновський Роман і Богдан Юсипчук. Нагадаємо, що саундтрек до фільму виконає відома українська співачка Христина Соловей. Ліричне відео з саундтреком виконавиці буде представлено на початку осені.

Джерело: Politeka

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...