Крутий гоп-стоп: В Києві біля банку у чоловіка відібрали сумку з двома мільйонами доларів США

Кримінальне впровадження відкрито. І що?

Ілюстрація. Фото: podrobnosti.uaНа столичному Подолі невідомі зловмисники у балаклавах пограбували чоловіка. Вони відібрали у нього сумку, у якій було два мільйони доларів. Інцидент трапився поряд з банком, передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

До правоохоронців об 11:30 звернувся 38-ічний кияни із заявою про пограбування. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що потерпілий взяв гроші у сейфі-депозиті й поклав у сумку. Після цього він вийшов на вулицю й пішов до власного автомобіля, який припаркував на узбіччі.

"Щойно він поклав сумку у багажник, до нього підбігли двоє невідомих осіб, вдарили по голові та забрали гроші. Після цього зловмисники сіли у автомобіль Volkswagen Golf синього кольору та поїхали у невідомому напрямку. Нападники були вдягнуті в чорні маски та рукавички", - розповіли у поліції.

Правоохоронці одразу ввели в місті оперативний план-перехоплення для розшуку злочинців. Автомобіль зловмисників поліцейські знайшли через 30 хвилин. На ньому був той же номерний знак, як і вказали очевидці. Правоохоронці з'ясували, що ні водій, ні автомобіль жодного відношення до пограбування не мали. Злочинці використали для справи так званий автомобіль-двійник.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "грабіж". Вони встановлюють особи злочинців, щоб затримати та покарати їх.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...