Оперативно спрацювали: В Одесі спіймали грабіжників, які зі зброєю напали на інкасаторів (відео)

Територія перебування зловмисників була оточена, в повітрі працювали квадрокоптери, які проводили аеророзвідку.
В Одесі спіймали грабіжників. Фото: скріншот з відео.

У п’ятницю, 21 вересня, в Одесі правоохоронці затримали зловмисників, які скоїли збройний напад на працівників компанії, що обслуговує термінали поповнення мобільного зв'язку. Про це у Facebook повідомив голова поліції Одещини Дмитро Головін, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що 21 вересня в Одесі двоє невідомих з травматичними пістолетами напали на автомобіль фірми, яка обслуговує термінали поповнення рахунку. При цьому з авто було викрадено більше 200 тисяч гривень, а також поранено двох працівників фірми.

"Підозрювані у скоєнні розбійного нападу на представників фірми, яка обслуговує термінали мобільного зв’язку, затримані. Працюємо далі", – коротко повідомив Головін.

Радник голови поліції Одещини Руслан Форостяк додав у своєму Facebook, що о 12:00 у місті було скасовано оперативний план "Сирена", оскільки правоохоронцям вдалося затримати зловмисників. "Під час розшуку було проведено масштабну поліцейську спецоперацію, до якої були задіяні всі сили та засоби правоохоронців. Територія перебування зловмисників була оточена, в повітрі працювали квадрокоптери, які проводили аеророзвідку. В результаті злагоджених дій працівники поліції затримали осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні цього злочину", – сповістили у прес-службі поліції Одещини.

Дивіться відео про те, як в Одесі поліція затримала нападників на інкасаторів:

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...