"К*рва. Це просто жах": Українців обурив інцидент з побиттям поліцією підлітка у Києві (відео)

Деякі користувачі мережі підтримали дітей і обурилися діями співробітників поліції, але також є й ті, хто не повірив у правдивість їх слів і звинуватили у всьому самих підлітків.

Фото:скрін відео

У Києві співробітники поліції побили неповнолітню дитину. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook один з користувачів мережі Max Koval, який веде блог про злочини і правопорушення поліції, прокуратури, судів та інших органів влади, зазначають Патріоти України.

"Київські поліцейські побили неповнолітню дитину за те, що він навантажив повний візок "revo", підвіз до каси, залишивши там товар", - написано в публікації.

Також до посту додається відеозапис, де видно, як поліція і підлітки намагалися розібратися в ситуації.

"Поліцейський так бив дитину що у нього руки в крові, а він розповідає що застосував силу по справі! На відео діти адекватніше виглядають, ніж це чмо поліцейське", - додається в повідомленні.

Користувачі ж неоднозначно відреагували на новину і розділилися на два табори. Деякі підтримали дітей і обурилися діями співробітників поліції, але також є й ті, хто не повірив у правдивість їх слів і звинуватили у всьому самих підлітків.

"Мало наваляли недоумкам малолітнім",

"Шпана знайшла собі розважалку - тролити поліцію. Дебіли",

"Вирваний з контексту! Просто так нічого не буває! Теж мені... жертва!",

"Мало дали. Якби батьки були адекватними, зверху додали б. Якого цей дрищ взагалі з ревом лазив?",

"Те, що поліція "не дуже" і так всі прекрасно знають",

"Якщо батькам немає коли дитиною займатися, то нехай отримує від інших. Підлітки зараз нахабні і неадекватні",

"Курва. Це просто жах. Виправдовувати істоту, яка побила дитину",

"Сам факт того, що "дитину били" під питанням, тому що обіцяних доказів - відео - не надали, а підлітки навіть не можуть визначитися, куди били. Це відвертий сором", - написали користувачі в коментарях.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...