Кримчани масово вивозять авто в Україну і клянуть окупантів

Водії з півострова їдуть на материк, щоб продати або залишити свої автомобілі у родичів.

Кримчани масово кинулися в Україну  рятувати свої авто. Ілюстрація:fakty.ictv.ua

На контрольно-пропускному пункті "Чонгар" на адміністративному кордоні Криму утворилася черга з машин, водії яких їдуть в Україну, щоб залишити свої автомобілі на материку. Про це пише видання УНН, інформують Патріоти України.

Водії з півострова їдуть в Україну, щоб продати або залишити свої автомобілі у родичів.

"Я їду в Суми. Там машину і залишу. Буде подарунок моєму племінникові. Зворотно до Криму буду повертатися на маршрутці. Якщо залишу машину на півострові, то вона там буде невиїзною. І продати якщо що в Україні можна дорожче", - розповів житель Сімферополя Дмитро.

Нагадаємо, кримських автомобілістів зобов'язали до 1 квітня замінити українські номерні знаки на російські. Кримчан з українськими номерами після цієї дати будуть штрафувати.

До теперішнього часу тільки половина кримських автомобілів перереєстрована за російським законодавством.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...