Кримськотатарська автономія на Херсонщині налякала окупантів

​Самопроголошена влада півострова вважає таку ініціативу провокацією.

Ілюстрація:www.nbuviap.gov.uaОкупанти Криму бояться, що створення національної кримськотатарської автономії в Херсонській області може породити міжнаціональний конфлікт. Про це заявив глава так званого держкомітету республіки у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян Заур Смірнов, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Домогтися таким чином відтоку кримських татар, які повністю інтегрувалися в російське суспільство, з Криму лідерам Меджлісу не вдасться. При цьому не виключено, що створення в Херсонській області національно-територіальної автономії може спровокувати в регіоні міжнаціональний конфлікт", - сказав Смірнов.

За його словами, у кримських татар вже є батьківщина, де створені всі умови для розвитку та збереження культури. "Всі інші утворення - це політична провокація", - заявив Смірнов.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...